L'. EQUIP: RAMIREZ MARTIN, SERGI
ENTRENADOR: RAMIREZ MARTIN, SERGI

TARGETES

BATLLE PAGES, JOEL (65')

Nova derrota en un partit en que el conjunt escalenc no l'ha merescut, caldrà guanyar el pròxim partit per sortir d'aquesta dinàmica negativa. Primera part amb domini altern i amb molt migacampisme, els locals només han tingut una aproximació a la porteria costanera amb un xut de dins l'àrea que ha sortit desviat a la dreta de la porteria defensada per l'Edu per la seva banda els anxovers n'han tingut tres de força clares que no han volgut entrar, un u contra aturat molt bé pel porter, un xut de dins l'àrea que han sortit llepant el pal i una jugada amb diverses opcions de marcar a l'interior de l'àrea que ha acabat en gol ben anulat per l'arbitre per fora de joc molt just. A la segona part, els primers 10 minuts els escalencs han sortit a per "totes" dominanat i apretant als locals, gaudint de dues opcions molt clares per avançar-se en el marcador però quan millor estava l'equip ha arribat el gol del Fornells en una espectacular rematada de cap del seu central (feia un 1,85m) que han entrat per tot l'escaire en una falta lateral en la primera aproximació a la porteria visitant de la segona a part. El conjunt escalenc no ha defallit i ho ha seguit intentant però no ha tingut l'encert de cara a porteria necessari. Els últims 10 minuts s'ha passat a jugar amb un 3-4-3 per anar a per el partit, s'han creat dues grans ocasions que no s'han aprofitat un gran llançament de falta d'en Pol en que el porter ha fet una parada espectacular i un u contra de l'Izan en que ha creuat un pelet la bola. El fet de jugar amb tres homes al darrera i amb tot l'equip abocat a l'atac per com a mínim empatar ha fet que els locals tinguessin  molts espais per sortir a la contra, creant dues grans ocasions per ampliar l'avantaje, la primera una espectacular aturada de la Paula a un xut aboca de canó (4-5metres) i la segona un penal a lúltim minut que ha aturat la portera escalenca. Avui teniem la baixa d'en Moha, sembla que la lesió no pinta gaire bé ja que té un problema al genoll i que pot ser una baixa de llarga durada.

En definitiva, derrota en un partit que l'equip ha merescut molt més, com a mínim empatar davant un molt bon equip amb dos centrals molt solvents i potents físicament que a casa seva serà difícil de batre. Ara si que l'equip necessita una victòria per recuperar la confiança i començar a remuntar per ocupar les primeres posicions que de potencial n'h hi ha i molt.