COS TÈCNIC
L'. EQUIP: RODRIGUEZ COELLO, MARIO RICARDO

TARGETES

APLICANO RODRIGUEZ, DANIEL (69')
Empat totalment injust en un partit que els escalencs s'han mostrat inmensament superiors però la pilota no ha volgut entrar.
Primera part totalment dominada pels anxovers en que podien haver marcat tranquil.lament 4-5 gols, dos xuts al pal, dues parades espectaculars del porter i una pilota salvada damunt la mateixa línia de gol per un defensa quan tothom ja cantava el gol, un atac i gol amb molts còrners llançats. Els visitants per la seva banda s'han avançat al marcador en l'única ocasió que s'han acostat a la porteria escalenca amb un penal molt rigurós. El gol de l'empat l'ha marcat en Joel al aprofitar una pilota suelta dins l'àrea després de varis rebutjos. La segona part ha começat igual que a la primera, amb dos ocasions claríssimes de gol pels locals. A partir dels minut 15 s'han fet fet 4 canvis de cop que ha fet que l'equip ho notés molt, això ho han aprofitat els gironins per marcar l'1-2 i han tingut una clara ocasió per marcar l'1-3. A manca de 10 minuts la dinàmica ha canviat, els costaners han tornat a dominar clarament el partit gaudint de vàries  ocasions molt clares de gol per empatar i inclús remuntar. L'empat l'ha fet en Joel a manca de 3 minuts transformant magistralment una falta directa que ha entrat per tot l'escaire i fins i tot s'hauria pogut guanyat el partit a la darrera jugada després que en Joel es desfés de 2 defenses i piqués la pilota per sobre el porter estavellant-la al pal quan tothom ja cantava el gol, una autèntica llàstima. Avui hem tingut la baixa d'en Thibaut.
En definitiva, empat molt injust en un partit que els gironins han aprofitat les dues ocasions que han tingut i els escalencs no han estat encertats de cara a porteria.

En la darrera jornada ens desplacem a Les Preses, un bon terreny de joc per acomiadar la Lliga amb un bon resultat i acabar la Temporada amb un bon regust de boca. Força L'Escalaaaa!!!!