ENTRENADOR: CAPDEVILA MITOGO, XEVI

TARGETES

MUNICOY BELMONTE, CRISTIAN (50')
NOGALES LASERNA, XAVIER (70')

Victòria justa dels escalencs en un partit en que a manca d'un minut es perdia 1-2, la remuntada ha fet justícia al que avui s'ha vist sobre el terreny de joc. La primera part ha estat totalment dominada pels costaners mereixent marcar com a mínim tres gols, els peraladencs no s'han acostat a porteria. A la segona els visitants han marcat en les dues úniques aproximacions a porteria, els escalencs han tornat a ser superiors encara que no han jugat tant bé com a la primera part i no s'ha gaudit de tantes ocasions de gol.
Inici de partit espectacular dels anxovers ja que en els primers cinc minuts s'ha tingut tres ocasions de gol claríssimes, als trenta segons pressió espectacular de l'equip local que provoca el regal de la defensa visitant però en Miquel no pot perforar la porteria enviant la pilota arran de pal des de dins de l'àrea petita, la segona un gran xut d'en Pol en que el porter ha fet una parada espectacular i la tercera un xut al pal d'en Joel. Durant tota la primera part els visitants no han passat de mig del camp i no han xutat a porteria per la seva banda els locals han controlat totalment el partit, combinant molt bé i tenint vàries ocasions de gol més. L'arbitre per la seva banda ha beneficiat al Peralada ja que no aplicava el mateix criteri pels dos equips, ja que cada falta escalenca ha estat tarjeta (4 grogues en total) i en canvi als xampanyers els hi ha permés el joc dur ja que han fet moltíssimes faltes i no els hi ha ensenyat cap tarjeta. A part hi ha hagut 2 penals molt clars a l'àrea peraladenca que no ha volgut xiular i ha anul.lat un gol a en Joel al nostre parer totalment legal. Amb tot això s'ha arribat a mitja part amb un curt i injust 1-0, el gol l'ha marcat amb un molt bon xut col.locat d'en Pol des de l'interior de l'àrea després d'una recuperació d'en Joel. Els primers 10 minuts de la segona part han seguit amb la mateixa tònica domini escalenc i ocasions per ampliar el marcador, n'ha tingut un l'Oriol, la segona en Pol i la tercera l'Edgar. No s'han aprofitat i ha passat el que sol passar, primera aproximació del Peralada en que han marcat el 1-1 amb un espectacular xut de fora l'àrea que ha entrat per tot l'escaire. Amb el gol els escalencs han quedat "tocats" i el Peralada s'ho ha "cregut" i ho han aprofitat marcant l'1-2 amb una espectacular vaselina després d'una pèrdua defensiva, ha estat un autèntic golàs. Els anxovers encara han estat 5 minuts en estat de xoc sense dominar ni crear joc, els visitants per la seva banda han "apretat" però ha estat més la sensació de perill que res més ja que no han creat cap ocasió més de gol, això si han penjat a "l'olla" dues pilotes que han posat "l'ay al cor" a l'afició escalenca. Els últims 8 minuts han estat dominats pels costaners, això si s'ha jugat més amb el cor que amb el cap i s'ha jugat força precipitat, tot i aixó s'ha tingut dues bones ocasions de gol en que el porter ha fet dues grans parades. Però després ha arribat lo inesperat, s'ha marcat el gol de l'empat a manca de 30 segons, ha estat en Miquel que ha rematat molt bé des del punt de penal una gran centrada d'en Pol. I el gol de la victòria ha arribat en el descompte concretament al minut 72 (normal que ha hagi allargat tres minuts ja que l'Aleix ha estat un minut sent atès amb el joc parat i també degut a que els jugadors peraladencs han estat perdent temps descaradament durant els darrers 5 minuts en que pràcticament no s'ha pogut jugar res), ha estat un gol en pròpia porta després d'una gran falta llançada per en Joan Caparrós al segon pal, l'Aleix l'ha posat amb el peu a l'altra pal i quan en Joel anava a rematar a un metre de la línia de gol un defensa ha introduit la pilota a l'inerior de la porteria al intentar evitar la rematada del davanter provocant la bojeria tant de jugadors i Cos Tècnic com del públic davant la incredulitat dels peraladencs. Avui teniem la baixa d'en Thibaut que estava malalt.

En definitiva, victòria merescudíssima del conjunt escalenc que ha quedat curta pels mèrits fets per l'equip, després als darrers instants s'ha Remuntat per caràcter i orgull, algo que sent realistes ningú veia possible fer quan s'ha entrat a l'últim minut perdent per 1-2, com a molt esperavem l'empat que hagués estat totalment injust però que al minut 69 ja l'haguéssim signat.

La setmana que ve novament partit Molt Important ja que ens enforntem a un rival directe, el CE Banyoles. Força L'Escalaaaa!!