COS TÈCNIC
L'. EQUIP: QUESADA PIBERNAT, ERIC
ENTRENADOR: RAMIREZ MARTIN, SERGI

TARGETES

Victòria clara i contundent dels escalencs en un partit que s'han mostrat molt superiors al rival que poca cosa ha pogut fer perquè ja des de l'inici tot ha anat de cara pels costaners.
Inici de partit fulgurant dels anxovers, al minut 3 ja havien marcat el primer gol mitjançant Joel resolent molt bé un contra u amb el porter gironí deprès d'una molt bona assistència d'en Sergi. El següents 20 minuts han estat de domini escalenc però sense aprofitar algunes clares ocasions de gol, per la seva banda els locals ho han intentat amb contres tímides o mitjançant faltes posant la pilota a l'olla pero realment no han creat cap ocasió clara de gol. Els costaners han deixat el partit sentenciat amb 3 gols pràcticament consecutius que situava un 0-4 a mitja part. El segon gol l'ha marcat en Pol driblant el porter i marcant a porta buida després d'una molt bona assistència d'en Joel. El tercer l'ha marcat l'Edgar després d'un bon xut fora l'àrea en que el porter gironí podia haver fet alguna cosa més i el  quart l'ha marcat en Joel després d'una gran assistència d'en Pol. La segona part no ha tingut història ja que els locals s'han vist totalment superats pel conjunt escalenc, els anxovers han dominat totalment el tempo del partit, per la seva banda els locals no han inquietat en cap ocasió la porteria escalenca. El cinquè gol l'ha marcat l'Edgar des l'interior de l'àrea petita després d'una jugada amb molt rebots en que els defensors locals han tret en dues ocasions la pilota damunt la línia de gol quan ja entrava. El sisé l'ha marcat l'Edgar  resolent des de la frontal amb una gran vaselina després d'una gran jugada individual, sense dubte el millor gol del matí. El setè l'ha marcat en Joel després de desfer-se de dos defenses i creuar l'esfèrica davant la sortida del porter i el vuitè ha estat en Moha, també un gran gol ja que ha etzibat un xuta des d'uns 30 metres fent entrar la pilota per tot l'escaire.  Avui hem tingut la baixa a última hora d'en Miki que s'ha lesionat a l'escalfament.
En definitiva, victòria justa dels escalencs en un dels partits més complets de la temporada davant un rival que s'ha vist totalment superat des de l'inici.

La propera jornada ens visita l'EF Salt Comacros un equip capaç del millor i del pitjor, tenen al màxim golejador de la Categoria a les  seves files. Força L'Escalaaaa!!!!