COS TÈCNIC
L'. EQUIP: CUGAT, MIQUEL
ENTRENADOR:

TARGETES

Bona victòria per acabar la Pretemporada i agafar força i ànims de cares a l'Inici de La Lliga. Els primers 30 minuts han estat calcats a l'altre dia contra el Banyoles, bon partit dels anovers amb lleuger domini del joc però sense crear ocasions de gol. Els visitants han marcat el primer gol en la primera arribada  a la porteria escalenca i el segon també ha vingut d'un "despiste" defensiu que han aprofitat molt bé els palamosins. Els anxovers han aconseguit reduir distàncies amb una bona rematada d'en Moha després d'una centrada de l'Aleix abans d'arribar al Descans. La segona part ha estat dominada pels escalencs que a part dels gols han creat vàries ocasions clares de gol més. Els visitants per la seva a part del gol només n'han tingut una de molt clara que l'Edu ha sabut neutralitzar amb una espectacular parada. L'empat a 2 l'ha marcat en Joel amb un extraordinari llançament de falta directa que ha entrat per tot l'escaire i el 3-2 l'ha tornat ha marcar en Joel després d'una molt bona jugada individual. Quan els escalencs tenien el partit a favor i totalment controlat  han encaixat l'empat a 3 després d'una mala el.lecció en la sortida de pilota. Després de l'empat a manca de 5 minuts els escalencs han premut l'accelarador i ha gaudit d'un parell de bones ocasions de gol que no han materialitzat i quan tothom ja es pensava que el partit acabava amb empat ha arribat el gol de la victòria que ha fet en David després d'una espectacular jugada individual.

En definitiva, bon partit dels escalencs amb coses a millorar, sobretot en l'aspecte de concentració defensiva de tot l'equip.