L'. EQUIP: QUESADA PIBERNAT, ERIC
ENTRENADOR: RAMIREZ MARTIN, SERGI

TARGETES

VALLS PÉREZ, ALEIX (13')

Derrota en el primer partit de Lliga, en un partit estrany del que s'haurà d'aprendre dels errors comesos. La primera part ha estat de total domini dels escalencs, això si sense desplegar un molt bon joc i creant a part del gol només un parell de bones ocasions per marcar el 0-2 que si s'hagués aconseguit el partit hagués canviat molt. Els locals per la seva banda no han inquietat cap vegada la porteria anxovera, només han llançat un parell de contres que l'Edu, molt atent ha sabut tallar jugant avançat. El gol l'ha marcat en Pol amb un gran llançament de falta que havien comés sobre ell mateix. Tot ha canviat a l'inici de la segona part, els costaners han sortit frets i ja al primer minut han encaixat l'empat després d'una perdua de pilota a mig camp. L'equip ha quedat tocat i els del Plà de l'Estany ho han aprofitat per fer el 2-1 al cap de 10 minuts, després d'un altra pèrdua de pilota a mig camp. El conjunt escalenc ha despertat i ha gaudit d'un parell de bones ocasions de gol per empatar el partit incloent un gol que no ha donat l'arbitre (força casolà) després de que el porter hagués parat un cop de cap d'en David clarament dins la porteria (mig metre dins la porteria). Els locals han tornat a marcar després d'una espectacular contra del seu davanter centre, un jugador molt físic. D'aquí al final del partit els visitants han tornat a dominar el partit i ho han intentat però avui no era el seu dia, han gaudit d'alguna ocasió per retallar el marcador però no gaire clara, i als darrers minuts el migcamp ha anat perdent força i  no s'ha inquietat la porteria contrària. Aquesta setmana l'equip ha tingut la baixa de Joel Rodríguez que ha fitxat per la UE Figueres.

En definitiva, derrota en un partit estrany d'on els escalencs han d'aprendre dels errors comesos i saber que en aquesta categoria un no es pot confiar davant cap rival ni en cap moment del partit.