COS TÈCNIC
L'. EQUIP: QUESADA PIBERNAT, ERIC
ENTRENADOR: RAMIREZ MARTIN, SERGI

TARGETES

Derrota després de tres victòries consecutives, en un partit molt igualat davant un rival molt físic en un partit que ja des de l'inici s'ha vist que es decidiria per petits detalls. Primers 25 minuts de domini escalenc fent una pressió molt alta que ha desorientat als locals ja que no podien sortir jugant ni gairebé  passaven de mig camp, no s'han acostat a la porteria escalenca. Els anxovers han gaudit d'un parell de ocasions de gol per inaugurar el marcador, si s'hagués aconseguit marcar el partit hagués canviat molt. Tot ha canviat als darrers 10 minuts de la primera part, l'arbitre ha començat a xiular a favor dels interessos locals,  s'ha inventat un parell o tres de faltes laterals que ha estat l'únic perill que han generat els peraladencs en tota la primera part, d'altra banda als costaners els hi ha deixat de xiular dues faltes a favor molt clares a la frontal de l'àrea i centrades que haguessin estat molt perilloses, també ha xiulat un parell de fora de jocs d'aquells que es diuen que "l'arbitre assenyala perill". La segona part ha començat bé pels escalencs però l'arbitre s'ha inventat un penal que només ha vist ell (la pilota ha a tocat la mà del defensa escalenc euna centrada a l'àrea, la tenia enganxada al pit i si la pilota no hagués tocat lleugerament la mà hagués impactat al seu pit), amb l'1-0 al marcador els visitants han anat per l'empat però sense crear molt perill i acusant una baixada física als darrers 15 minuts. El 2-0 l'han marcat els locals en una contra al darrer minut de partit amb tot l'equip buscant l'empat. L'Arbitre a més ha perdonat l'expulsió del central peraladenc a manca de 10 minuts per acabar el partit. A ressaltar que en Joel s'ha lesionat al minut 33 i ja no ha pogut jugar a la segona part degut a una contractura muscular.

En definitiva, derrota creiem molt honestament condicionada per l'actuació arbitral en un partit molt igualat que segurament el més just pel que s'ha vist sobre el terreny de joc hagués estat l'empat.