BADOSA SERRAT, DAMAS (32')
CANAL TRIAS, GERARD (42')
HERNANDEZ JAUREGUI, MARC (64')
HERNANDEZ JAUREGUI, MARC (69')

Derrota davant un rival directe, en un partit que l'ha condicionat molt el gol olímpic dels banyolins només començar el partit, concretament al minut 3. Amb el gol, els anxovers han estat deu minuts fora de partit. L'empat a 1 que ha marcat en Pol després d'una gran combinació amb l'Oriol, ha donat confiança als locals que han passat a dominar clarament el partit en els 10 següents minuts però quan millor estava l'equip els visitants han marcat l'1-2 en una contra després d'un "despiste" defensiu, com en varis partits d'aquesta temporada s'encaixava dos gols en les dues primeres arribades del rival. Els darrers minuts de la primera part han estat controlats pels banyolins però sense crear perill a la porteria escalenca.  La segona part ha començat amb empenta i domini local tenint dues molt bones oportunitats per empatar el partit. Però ha tornat a passar que els banyolins han aconseguit l'1-3 gairebé en la primera aproximació en una jugada embolicada dins l'àrea en la que ha faltat contundència defensiva. Llavors els costaners han estat 15 minuts fora de partit. Els locals de totes formes mai han baixat els braços i l'Edgar ha aconseguit el 2-3 a manca de vuit minuts pel final quan pitjor estava l'equip amb un molt bon cop de cap. Després del 2-3 els anxovers han dominat totalment el partit tenint dos molt bones ocasions per empatar el partit, potser hagués estat el resultat més just. A remarcar que després del 2-3 els banyolins s'han dedicat a perdre temps d'una manera escandolasa amb el consentiment de l'arbitre. Dir que a partir del minut 20 de la segona part els ánims s'han anat crispant molt i s'han jugat els darrers minuts amb nervis i força tensió, l'arbitre no ho sabut calmar els ánims dels jugadors sinó tot el contrari. Avui teniem les baixes d'en Joel (amb una contractura muscular) i d'en Miquel (amb un fort cop al turmell). Ens han vingut a ajudar dos jugadors alevins, l'Eric i l'Aleix.

En definitiva, nova derrota en un partit que segurament el resultat més just hagués estat un empat.