COS TÈCNIC
L'. EQUIP: QUIRANTE TOBOSO, PABLO
ENTRENADOR: TERRADELLAS BOU, ARNAU

TARGETES

Derrota davant un clar aspirant al Titol de Lliga juntament amb l'UE Quart. Els anxovers han fet un molt bon partit plantant cara en tot moment i posant les coses difícls al rival. Partit molt ben plantejat, exercint una molt bona pressió a la sortida de pilota figuerenca, dificultant-la molt i no deixant molt espai al darrera de la defensa perquè els atacants visitants no poguessin aprofitar la seva potència i velocitat. Els visitants han marcat en la primera aproximació a la porteria local després d'una excel.lent jugada individual. El conjunt escalenc ha seguit igual, molt ben col.locat sobre el terreny de joc i no concedint ocasions de gol, i amb el conjunt de la capital tenint molt més la pilota. De totes formes s'ha pogut aconseguir l'empat en dues ocasions, totes dues d'en Pol, la primera quan ha estavellat al travesser un gran xut fora de l'àrea i la segona en un u contra u que el porter figuerenc ha resolt molt bé. El 0-2 ha arribat a manca de 5 minuts per acabar la primera part, després d'una altra gran jugada individual del mateix jugador figuerenc que s'ha desfet de 4 jugadors escalencs i ha servit en safata el gol al seu company a porta buida, llavors els escalencs han quedat una mica "tocats" i els figuerencs han tingut una clara ocasió per marcar el 0-3. La segona part ha començat igual que a la primera part amb l'equip molt ben plantat al camp i amb el Figueres que no se'n sortia, ja no tenia tant la pilota i els anxovers començaven a "apretar" encara més. L'Edgar ha marcat l'1-2 amb un gran xut de fora l'àrea i els visitants ho han acusat han estat 10 minutets contra les cordes amb els locals dominant i fins i tot arribant amb perill a porteria, a destacar una altra gran ocasió d'en Pol en que el porter ha tornat a fer una gran parada. Als darrers 5 minuts els escalencs han acusat l'esforç i els figuerencs han despertat, creant una molt ocasió de gol que ha parat molt bé la Paula i tot seguit marcant  l'1-3 en una gran xut de fora l'àrea al darrer minut de partit. Avui teniem les baixes d'en Joel (amb una contractura muscular) i de l'Aleix (amb un trencament fibrilar).

En definitiva, nova derrota en un molt bon partit dels escalencs davant un equip que lluitarà pel Titol de Lliga, en que la diferència l'ha marcat la qualitat i l'efectivitat dels dos davanters figuerencs en dos jugades puntuals.