COS TÈCNIC
L'. EQUIP: BOSCH BAU, JOAN MARIA
ENTRENADOR: COLL I PUJOLRAS, JOAN

TARGETES

Empat decebedor i inesperat en un partit que els escalencs han merescut guanyar ja que ha mancat concentració i contundència defensiva en els dos gols que han marcat els cellerencs que han condicionat molt el partit.
Els anxovers han començat dominant totalment el partit i gaudint de dues bones ocasions de gol. Els de La Cellera no passaven de mig camp i estaven contra les cordes, però ha passat el que ens ha succeit en molts partits aquesta temporada, contra de l'equip contrari després d'una pèrdua en que a la defensa li ha mancat contundència per tallar la jugada i els visitants s'avançaven en el marcador. Quan els escalencs encara no s'havien recuperat, falta totalment innecessària sobre un davanter local que estava d'esquenes i escorat a una banda a 5 metres de l'àrea, el llançament directe sense aparent perill ha acabat entrant amb molta fortuna. Als locals els hi tocava remar com en molts partits en aquesta temporada. A partir del 0-2 domini aclaparador creant moltes ocasions que no han entrat, unes vegades per la mala punteria, altres per l'actuació del porter i altres el pal impedien que els locals arribessin com a mínim amb l'empat a mitja part. Els escalencs han marcat l'1-2 mitjançant en Joel que ha resolt molt bé un u contra després d'una gran jugada col.lectiva i d'una última gran passada de l'Oriol. Els visitants han gaudit d'una molt bona ocasió de gol en una contra en la darrera jugada de la primera part però en Sergi molt atent ha tret la pilota quan ja entrava. La segona part també ha estat totalment dominada pels costaners però sense jugar tant bé com a la primera, això si el mig camp ha estat més consistent, els visitants només s'han acostat una vegada a la porteria escalenca amb perill, en una falta que igual que la de la primera part anava molt tova i s'ha acabat estavellant al travesser, si hagués anat a porteria la Paula l'hagués parat tranquilament. Els anxovers han empatat el partit quan encara faltaven 15 minuts i hi havia temps de sobre per guanyar el partit, el gol l'ha marcat en Joel de penal després que li fessin el penal a ell mateix en una clara traveta després de driblar dos defenses. Als següents 10 minuts de partit domini escalenc sense tenir ocasions molt clares de gol, però això ha canviat als darrers 5 minuts en que els locals han embotellat al rival a la seva àrea amb constants còrners i algun xut llunyà. Al darrer minut s'hagués pogut guanyar el partit amb una clara triple ocasió que els escalencs no han pogut aprofitar, després d'una excel.lent passada d'en Pol a l'espai que ha deixat a en Joel davant del porter que ha tapat molt bé porteria i ha refusat la pilota amb el peu li ha anat l'esfèrica a Thibaut que li tapen el xut quan el porter estava fora de la porteria i el posterior refús l'engalta molt bé l'Izan de fora l'àrea i quan la pilota ja entrava un defensor visitant ha tret la pilota a la mateixa línia de gol. Avui teniem moltes baixes Edu (malalt), Joan Pons (malalt), Edgar (malalt) i l'Aleix (encara amb el trencament fibrilar).

En definitiva, empat decebedor que ningú esperava davant un rival que ha estat inferior i que avui ha tingut la sort de cara. Ja va siguent hora que en algun partit la sort estigui de part nostra perquè en tota la Lliga encara no hem tingut la fortuna de la nostra banda en cap partit, això segur que canviarà a la segona volta perquè al final de Lliga tots els equips estaran a on veritablement es mereixen i la fortuna canviarà, nosaltres contem estar entre el 4º i 5è lloc.