COS TÈCNIC
L'. EQUIP: QUESADA PIBERNAT, ERIC
ENTRENADOR: RAMIREZ MARTIN, SERGI

TARGETES

Empat molt meritori i de prestigi davant el primer classificat i que lluitarà pel Títol de Lliga amb la UE Figueres. Partit molt complet del conjunt escalenc, tant pel joc desplegat com per la intensitat, concentració, nivell físic i compromís de tot l'equip.
Els anxovers han portat el pes i dominat tota la primera part. Els locals no han xutat cap vegada a porteria per la seva banda els costaners han disposat de tres-quatre ocasions de gol clares que no han transformat, el més just es que s'hagués arribat a la mitja part amb victoria pels escalencs. Les ocasions han estat un xut d'en Pol al travesser, una rematada de cap que ha sortit llepant el pal, un molt bon xut de dins de l'àrea d'en Joel en que el porter ha fet una gran parada i un xut de dins l'àrea d'en Moha que ha sortit fora per un pam, a part s'han aproximat més a la porteria local i s'han arribat a disposar de 5 corners a favor. Lo dit el més just un 0-1 ó 0-2 però el futbol és aixo s'han d'afrofitar les ocasions. A la segona part el Quart ha fet entrar a 3 jugadors del Divisió d'Honor, però els primer 5 minuts han estat de domini escalenc sense ocasions de gol. Tot ha canviat a partir del minut 5, llavors els locals han passat a dominar el partit, s'ha notat molt l'aportació dels esmentats 3 jugadors, un a darrera, un al mig i l'altre al davant; els locals han passat a dominar però el conjunt escalenc ha defensat amb molt orgull i molt bé demostrant que són un EQUIP. Al marcar l'1-0 els gironins han apretat de valent, gaudint d'un parell de bones ocasions, de ben segur que si haguessin marcat el 2-0 el partit hagués quedat sentenciat però no ha estat així ja que els escalencs s'han defensat amb molt ordre, pundonor i orgull. Als darrers cinc minuts s'han fet una canvi tàctic, s'ha passat a jugar un 3-5-2 i s'ha aconseguit l'empat al cap de tres minuts amb un gran xut d'en Thibaut. Els darrers dos minuts els locals s'han volcat a  la porteria escalenca però els costaners s'han defensat molt bé i han pogut mantenir l'empat. Avui teniem les baixes d'en Martí Puig i l'Aleix (s'ha equipat però no podia jugar).

En definitiva, empat espectacular davant el que és segurament el millor equip de la Categoria en una partit magnífc del conjunt escalenc. Avui hem començat el que serà la gran remuntada que ens deixarà a on mereixem al Final de Lliga.