18

COS TÈCNIC
L'. EQUIP: Gratacos Keller, Marcel Lluis

TARGETES

Victòria clara i contundent davant un equip que s'ha vist totalment superat pels anxovers en un partit en que ha bufat una Tramuntana intensa. El partit ha estat totalment dominat i controlat i només s'ha patit quan només començar la segona part han fet el 2-1 aprofitant el vent, encara que només ha estat un minutet perquè al cap de res s'ha marcat el 3-1.
El partit ha començat molt bé perquè només centrar de centre en Joel ha aprofitat una passada llarga rematant de cap avançant-se al central i porter. El gol ha donat tranquilitat al conjunt escalenc que ha estat el clar dominador de la primera part, a part jugant a favor de vent s'ha provat en moltes ocasions de fora l'àrea. Els locals han acorralat als gironins al seu camp i s'han defensat com han pogut. Els costaners han llançat 7 corners i un d'ells ha estat el 2-0 que ha marcat en Pol amb un gran llançament suposant un gol olímpic. Els visitants només han xutat en una ocasió a porteria i la Paula ha estat molt encertada. L'equip ha merescut arribar a mitja part amb un 3-0 ó 4-0 però no ha pogut ser i tothom sabia que si a la segona part amb vent a favor el Gironès marcava el 2-1 el partit es podia complicar. L'inici de la segona part ha estat preocupant ja que als 30 segons el Gironès marcava el 2-1 aprofitant la Tramuntana, tots els que estavem al camp hem pensat: "patirem", pero no ha estat així perquè al cap d'un  minut en Pol ha marcat en una bona definició davant el porter després d'una gran jugada col.lectiva amb una molt bona última passada de l'Oriol. A partir del 3-1 els locals han controlat i dominat el partit sabent jugar molt bé a contravent, combinant i jugant la pilota per terra. El Gironès per la seva banda ho ha provat des de fora l'àrea en un parell d'ocasions intentant aprofitar la Tramuntana però l'Edu sempre ha estat molt atent i encertat, també en els 3 llançamets de còrner  que han tingut els visitants. Els tres gols de la segona part han estat molt semblants, ja que han estat després de molt bones jugades col.lectives amb l'última passada que ha fet sempre l'Oriol, el quart gol l'ha marcat en Joel i el cinqué en David, tots dos definint molt bé davant el porter. A part dels gols, en aquesta segona part els locals han tingut encara un parell o tres d'ocasions més per ampliar el marcador final. Avui per primera vegada en tota la Temporada NO teniem cap jugador de BAIXA.

En definitiva, gran victòria davant un equip que a dia d'avui estava per sobre nostre a la Classificació. Aquesta és la línia a seguir, que ens portarà a estar al lloc que realment mereixem de la Classificació.