PAGES CANAL, ALBERTO (21')
BARCONS COLOM, ABEL (21')
PAGES CANAL, ALBERTO (22')
LIÑAN MARTINEZ, NIL (25')

Tercera victòria consecutiva i sisè partit consecutiu sense perdre dels anxovers en un partit que s'han aprofitat la major qualitat individual dels jugadors escalencs. De totes formes la primera part dels escalencs ha estat molt fluixa, la sort d'avui ha estat que el rival no era de la part alta de la Taula Classificatòria. En general ha estat un partit "normalet" dels costaners.
La primera part dels anxovers ha estat molt dolenta, s'ha arribat amb un 3-2 favorable però el resultat ha esta molt enganyós, s'ha trobat molt a faltar a l'Edgar i el migcamp ha estat visitant. Els dos primers gols d'en Pol  (que ha fet molt bé de provar de lluny) ha estat "regalats" pel porter visitant. A part del tercer gol que ha estat un gran gol d'en Pol amb un espectacular xut de dins l'àrea que ha entrat per tot l'escaire després d'una bona assistència d'en Joel, els locals només han tingut una ocasió de gol quan en Joel no ha sabut aprofitar un u contra amb el porter visitant. Els visitants han tingut sempre el partit controlat i amb el migcamp seu a part dels dos gols han tingut un parell de bones ocasions de gol, el més just hagués estat que com a mínim s'hagués arribat amb empat a mitja part. A remarcar que els visitants s'ha quedat justament amb un jugador menys al minut 25 ja que el jugador garrotxí ha agredit l'Aleix sense pilota després que ell l'hagués arrapat (falta tàctica),tot i això no ho han acusat i han seguit portant el domini del partit. La segona part ha canviat totalment amb l'entrada d'en Moha el domini i control del partit ha estat total per part dels anxovers i a més en Pol ha marcat el 4-2 al minut 5 amb un espectacular xut des del lateral desprès d'un llançament assejat de corner, el 5-2 ha arribat pràcticament a continuació, ha estat novament en Pol que ha resolt magistralment davant el porter fent una gran vaselina després d'una molt bona passada de l'Oriol ha estat un gol de gran classe. Després el mister de Les Preses s'ha equivocat totalment fent una defensa de tres ha estat un sucicidi col.lectiu i tot i que els garrotxins han marcat el 5-3 després d'una nova desconexió defensiva, el partit però mai ha perillat. El escalencs han sigut amos i senyors a partir d'aquest moment i han ampliat el marcador amb 3 grans gols d'en Moha i un en pròpia porta, a més els anxovers han tingut vàries ocasions per ampliar el marcador. Avui teniem la important baixa de l'Edgar que tenia molta febre.

En definitiva, nova victòria en un partit "fluixet" dels costaners amb la sort que avui el rival era clarament inferior als costaners. Remarcar que avui en Pol ha aconseguit un "Repoker" i en Moha un "Hat-trick"