COS TÈCNIC
L'. EQUIP: SANCHEZ MICALO, JOSEP
ENTRENADOR: SANCHEZ MICALO, JOSEP

TARGETES

Quarta victòria consecutiva i setè partit consecutiu sense perdre en un partit extraordinari i completíssim dels anxovers davant el 4t Classificat, l'equip només ha baixat una "mica" el pistó els primers 15 minuts de la segona part en que els visitants han intentat apretar per reduir distàncies.
El partit ha començat molt bé pels locals perquè en la primera aproximació a porteria contrària en Pol ha marcat un gran gol des de la frontal de l'àrea després de girar-se al rebre un molt bona passada interior, era el minut 2. El gol ha donat molta confiança als costaners i la primera part ha estat totalment dominada i controlada, sense cap mena de dubte han estat els millors 35 minuts de tota la temporada per part del conjunt escalenc. Els visitants no han inquietat la porteria local i s'han vist totalment superats i desbordats per la intensitat i qualitat del joc escalenc. S'ha arribat a mitja part amb 3-0 però s'haurien pogut marcar tranquilament 2-3 gols més. El segon gol l'ha marcat en Miquel amb una rematada impecable de cap en una centrada al segon pal d'en Pol i el tercer l'ha marcat l'Edgar rematant molt atent un corner llançat al segon pal. La segona part ha començat amb els del Plà de l'Estany apretant i dominant lleugerament, només han gaudit d'una clara ocasió de gol però la Paula ha fet una gran intervenció en un u contra u contra el millor jugador dels visitants. A partir del minut 15 d'aquesta segona part els escalencs han tornat a desplegar el joc de la primer part, dominant i passant per sobre el rival. El quart gol l'ha marcat en Pol després de "robar" una pilota i definir molt bé davant la sortida del porter i el cinquè l'ha marcat en Moha amb un extraordinari i potent xut de fora l'àrea que ha entrat per l'escaire. Els escalencs a més haurien pogut augmentar el marcador ja que se'ls hi ha anul.lat dos gols al meu parer legals, un a en Joan i l'altre a en Thibaut. A remarcar que amb el 5-0 la Paula ha tornat a neutralitzar un u contra u al seu millor davanter. Avui teniem les baixes d'en Joan i en Marcos tots dos malalts.

En definitiva, nova victòria en un partit completissim dels escalencs davant un rival que s'ha vist totalment superat.