ENTRENADOR: RAMIREZ MARTIN, SERGI

TARGETES

PONS MARTÍ, JOAN (21')
BRITOS MACH, POL (50')

Cinquena victòria consecutiva i vuitè partit consecutiu sense perdre en un partit excel.lent i completíssim dels escalencs davant un rival que s'ha vist totalment superat, els palamosins només han inquietat una "miqueta" als últims 10 minuts de partit a base de pilotes a "l'olla".
Ja des del minut 1 el conjunt escalenc s'ha imposat i dominat al rival que només es podia defensar, no ha xutat a porteria en tota la primera part. Els escalencs han basat el seu domini en una pressió asfixiant a la sortida de pilota dels palamosins que mai ha sabut contrarestar ja que no tenia variants i una i altra vegada els escalencs recuperaven o procaven la pèrdua de pilota ràpida dels locals. Tot i tenir nombroses ocasions de gol ja que es podia haver arribat a mitja part tranquilament amb 2-3  gols dels visitants, el cert es que s'ha arribat al descans amb un injust 0-0. La segona part ha començat igual que la primera però amb la diferència que s'ha marcat el 0-1 en la primera ocasió de gol, ha estat en Joel que ha rematat "d'espaldinha" una gran centrada al segon pal d'en Pol d'un còrner tret primer en curt. El partit ha seguit amb la mateixa tònica, domini aclaparador anxover i els locals que no passaven de mig camp. El 0-2 l'ha marcat en Joel amb un espectacular xut de fora l'àrea que ha entrat per tot l'escaire després d'una gran jugada col.lectiva amb passada final cap enrera de l'Izan. El monòleg escalenc era total i el tercer l'ha fet en Thibaut després de "robar" la pilota a un defensor i definir espectacularment amb una "picadeta" per sobre el porter. Els darrers 10 minuts els locals han gaudit d'un parell d'aproximacions a porteria, un xut de fora l'area que ha sortit desviat per sobre el travesser i una pilota penjada a l'area que ha controlat amb molta seguretat l'Edu. El gol l'han fet de penal (que l'Edu ha estat a punt de parar) en el darrer minut. Avui teniem les baixes de la Paula i l'Edgar.

En definitiva, nova victòria en un partit completissim dels anxovers davant un rival que novament (com en els darrers partits) s'ha vist superat en tot moment.