ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

GARZÓN AGUILA, JORDI (20')
CASADEVALL COLL, POL (60')

Sisena victòria consecutiva i novè partit consecutiu sense perdre en un partit molt complicat ja que ens hem enfrontat a un molt bon rival que a més s'ha reforçat respecte a la primera volta. Segurament el resultat més just avui hagués estat un empat però l'equip està en ratxa i en dinàmica guanyadora i ens hem acabat imposant no sense patiment ja que en moltes fases del partit el teniem més perdut que guanyat.
Els visitants han sortit dominant totalment als escalencs durant els primers 20 minuts, imposant els seu gran físic (la defensa i al pivot defensiu) però també jugant bé a futbol, han gaudit d'un parell d'aproximacions que no han estat de gol per ben poc. Quan els locals semblava que es treien el domini fornellenc ha arribat el gol en la jugada menys esperada, una jugada rara que ha permés rematar al seu davanter a porta buida després d'una passada de la mort davant la sortida de l'Edu, l'Aleix ha estat a punt de refusar la pilota però ha tingut la mala fortuna que li ha passat la pilota per sota les cames. Amb el 0-1 els anxovers han tingut 10 minuts bons pel que fa a aproximacions a la porteria contrària, han tingut una rematada de cap d'en Joel que ha sortit llepant el travesser, un xut d'en Pol que ha sortit arran de pal i un xut de l'Edgar fora l'àrea que ha parat bé el porter. Els últims cinc minuts de la primera part el domini ha tornat a ser visitant gaudint d'una gran ocasió, un u contra en que l'Edu ha fet una gran parada, una acció clau ja que amb el 0-2 el partit segurament s'hagués posat impossible pels escalencs. La segona part ha començat diferent ja que el conjunt escalenc ha estat més ben col.locat i ha tingut més controlat al Fornells. Als primers 10 minuts ni locals ni visitants han tingut ocasions de gol, era un joc de mig camp sense dominador. Al minut 50 tant aficionats com Cos Tècnic firmavem l'empat, però tot ha canviat amb l'1-1, recuperació de pilota d'en Joel que assisteix a en Pol que s'ha "inventat" el gol ja que ha rebut la pilota d'esquenes, a la cantonada de l'àrea i s'ha girat executant un extraordinari xut de fora l'àrea que ha entrat per tot l'escaire. El gol ha fet creure als locals que la remuntada era possible, però després ha arribat una jugada que també ha estat molt important pel devenir del partit ja que l'Edu ha tornat a fer una intervenció excel.lent parant un alte u contra u (igual que a la primera part), l'1-2 hagués significat sense cap mena de dubte un cop dur de superar pels costaners. Els escalencs han seguit com en els darrers 10 minuts i han dominat als visitants marcant dos gols seguits en dos minuts sentenciant el partit. El 2-1 l'ha marcat en David amb un bon remat de cap, la jugada ha estat espectacular ja que després d'un refús en una falta lateral la defensa escalenca ha penjat la pilota al segon pal en Pol l'ha seguit, es trobava a linia de fons a l'altura de la linia de l'area gran i de primeres i davant la sortida després d'un bot ha fet una "xilena" que a permés rematar de cap a en David, ha estat el deliri tant pels jugadors com pel públic local; amb els visitants encara "tocats" pel segon ha arribat el tercer gol, "robo" d'en Thibaut i quan entrava a l'area el central ha agafat amb els dues mans quan ja encarava al porter, el clar penal l'ha transformat en Pol. Faltaven 5 minuts i els visitants no tenien temps material per la remuntada encara que ho han intentat penjant pilotes a l'olla. El gol ha arribat després d'un penal més que dubtós a l'última jugada del partit. Avui teniem la baixa de la Paula encara amb capsulitis.

En definitiva, victòria amb molt patiment en un partit complicadíssim davant un gran rival, sens dubte és el millor equip que ha passat pel Nou Municipal en el que portem de Temporada.