L'. EQUIP: QUESADA PIBERNAT, ERIC
ENTRENADOR: No en presenta

TARGETES

EL BOUKHARY , MOHAMED (41')

Setena victòria consecutiva i desè partit consecutiu sense perdre en un partit que no ha estat fàcil però que lo ajustat del resultat no reflexa la superioritat dels escalencs ja que s'han mostrat superiors als llançanencs.
Inici de partit amb domini dels escalencs, això si sense jugar bé. Han tingut un parell d'aproximacions sense molt perill a la porteria local. El primer gol ha vingut després d'una jugada d'en Joel que s'ha desfet en el cos a cos del corpulent central llançanenc arribant a l'àrea fent la passada de la mort cap a l'Oriol, la rematada l'ha interceptat un defensa, el rebuig l'ha recollit en Pol a la frontal de l'àrea i ha marcat amb un molt bon xut a mitja alçada ajustat al pal. Els visitants han seguit "apretant" per sentenciar el partit però no han pogut marcar. L'empat ha arribat en la única aproximació fins llavors a la porteria escalenca amb una rematada a boca de canó (a l'àrea petita) que la Paula no ha pogut fer res ja que estava totalment venuda. Els locals s'han envalentonat i al cap d'un minut han tinugut una gran oportunitat per marcar el segon ja que el seu davanter al veure la Paula avançada ha intentat una vaselina de fora l'àrea (molt llunyana) que s'ha estavellat al pal, ha estat la segona i darrera ocasió de gol en tot el partit dels locals. Als darrers 7-8 minuts de la primera part els anxovers han tornat a agafar les regnes del partit però no han gaudit de cap ocasió de gol. A l'inici de la segona part als escalencs els hi ha costat entrar al partit però a partir del minut 10 ha estat un monòleg ja que s'ha dominat totalment i s'ha tancat al seu camp als locals, gaudint de  tres o quatre ocasions clares de gol, sobretot n'hi han hagut dues que no han estat gol d'autèntic miracle, la primera ha estat en David que ha estavellat la pilota al travesser en una gran vaselina davant la sortida del porter després d'una gran jugada i assitència d'en Moha i la segona que ha estat gairebé calcada, l'ha tingut en Pol després d'enviar una vaselina llepant el pal davant la sortida del porter després d'una bona jugada i assistencia d'en Joel. El gol de la victòria ha arribat en el llançament d'una falta lateral d'en Pol que ha refusat de cap un defensa, el rebut l'agafat l'Oriol que ha xutat tornant a refusar un defensa, la pilota ha anat cap a un defensa que ha intentat de nou refusar però no hi ha estat a temps perquè en Joel li ha "robat" la pilota s'ha desfet de dos defenses hi ha creuat l'esfèrica al fons de la xarxa davant la desesperada sortida del porter, el gol ha desfermat l'alegria tant del jugadors i Cos Tècnic com del nombrós públic escalenc que s'ha desplaçat avui a Llançà.  Avui teniem les baixes de l'Edu (ha jugat amb el Cadet "A"), l'Edgar (malalt) i en Marcos (lesionat).

En definitiva, victòria amb molt patiment ja que hem marcat a l'últim minut, en un partit que sempre hem tingut controlat però que ens ha costat decidir-lo al nostre favor. Avui s'ha tornat a demostrar que aquest és un camp talismá pels escalencs ja que sempre i hem jugat grans partits i hi tenim grans records.