COS TÈCNIC
L'. EQUIP: PANCORBO CINTAS, LUIS
ENTRENADOR: CORTES GARCIA, FELIPE MANUEL

TARGETES

Derrota dels anxovers després de 10 partits sense perdre, i ha estat davant el rival que ningú esperava... Avui s'han ajuntat moltes factors perquè els escalencs no aconseguissin el que hagués estat la vuitena victòria consecutiva davant un rival clarament inferior.
Bon inici de partit del conjunt escalenc a pesar dels canvis a l'Onze Inicial Habitual, a la primera part tot i faltar intensitat s'ha controlat el partit i a pesar que no s'ha jugat molt bé s'han tingut tres ocasions de gol clares a part del gol, han estat tres xuts de l'interior de l'àrea (2 d'en David i 1 d'en Thibaut) que el porter ha parat molt bé. El gol l'ha marcat en Thibaut superant el bon porter visitant amb un xut creuat a l'interior l'àrea després de rematar una sacada de falta de l'Aleix. Els rosincs per la seva no s'han acostat a la porteria escalenca. A l'inici de la segona part els visitants han marcat després d'una bona jugada per banda amb passada de la mort final. Al cap de 5 minuts s'han introduit els primers canvis per intentar revertir la dinàmica de partit però possiblement ha arribat la jugada clau del partit, la lesió d'en Joel que només li ha permès jugar 3 minuts, l'equip llavors ha quedat aturdit i descol.locat i això ho ha aprofitat el Roses, primer per marcar l'1-2 i després per gaudir de dos grans ocasions de gol en llançaments de falta directa en que l'Edu ha fet 2 grans parades evitant que el partit quedés sentenciat. A partir del minut 57 i fins a final del partit els escalencs han tornat a dominar el partit i han gaudit de 3-4 ocasions clares per com a mínim empatar el partit però unes vegades la precipitació, altres la mala fortuna o els encerts del porter ho han impedit. A manca de 5 minuts en Pol ha estavellat la pilota al travesser i a l'últim minut els locals han gaudit d'un xut de dins l'àrea en que el porter ha fet una parada espectacular enviant la pilota a còrner i al posterior llançament de còrner un defensa ha tret l'esfèrica damunt la mateixa línia de gol un bon xut de l'Edgar. Avui no teniem cap baixa.

En definitiva, derrota increible dels anxovers en un partit que han coincidit molts factors que han influït en el resultat final, un partit que ens ha de servir a TOTS per aprendre dels errors, equivocacions o actituts.

Ens hem d'aixecar d'quest entrebanc entre tots, demostrant que som un EQUIP. Força L'Escalaaaa!!