GÜIBAS IBAÑEZ, MIQUEL ANDREU (28')
VALLS PÉREZ, ALEIX (32')
VALLS PÉREZ, ALEIX (50')
BRITOS MACH, POL (64')

Segona derrota seguida dels anxovers en un partit en que el més just hagués estat un empat, en un partit estrany en que el joc de l'equip ha anat a fases.
Primers 20 minuts de partit dominats pels costaners sense tenir ocasions de gol clares però marcant el 0-1 amb un molt bon gol de l'Edgar després d'un espectacular vaselina després d'una gran passada d'en Pol. A partir de l'empat  i fins al final de la primera part el domini ha estat de l'equip olotí això si sense crear ocasions de gol a part dels dos gols. El primer ha arribat després d'una bona jugada col.lectiva i el segon que ha estat molt important perquè ha arribat a manca d'un minut per la mitja part ha estat de penal. L'inici de la segona part l'equip costaner ha estat 10 minuts "tocat" degut al segon gol local i això ho han aprofitat els olotins per marcar el tercer gol. Al minut 50 ha arribat l'expulsió de l'Aleix per doble groga, això ha esperonat als escalencs que han tingut el domini i control del partit els darrer quart d'hora, gaudint de 3-4 ocasions força clares de gol per retallar diferències, per mala sort el 3-2 ha arribat pràcticament a la darrera jugada de partit i no ha permés als visitants tenir opcions a fer el gol de l'empat, l'ha marcat l'Izan definint molt bé i estant molt atent en una pilota solta a l'interior de l'àrea. Els olotins al darrer quart d'hora han tingut un parell d'aproximacions amb perill a la porteria escalenca en dues contres aprofitant que els anxovers estaven totalment volcats a camp olotí. Avui teniem la important baixa d'en Joel que encara no estava recuperat de l'esquinç que es va fer la setmana passada contra el Roses.

En definitiva, nova derrota dels escalencs en un partit en que l'equip s'ha mostrat irregular i no ha mostrat la seva millor versió.

La setmana que ve partit important per recuperar la bona dinàmica que portaven fins fa dues jornades contra un rival directe, el Peralada. Força L'Escalaaaa!!