COS TÈCNIC
L'. EQUIP: RAMIREZ MARTIN, SERGI

TARGETES

GÜIBAS IBAÑEZ, MIQUEL ANDREU (61')

En un matí assoleiat i primaveral, derrota dels anxovers davant un rival directe en un partit que el resultat més just hagués estat l'empat.
Inici de partit dominat totalment pels costaners això si sense tenir gairebé crear perill, hem tingut un xut d'en Moha, un xut d'en Joel i un corner al segon pal que per molt poc no rematem, no han estat molt clares. A partir del minut 25 minut coincidint amb el canvi d'en Moha els banyolins han passat a apretar i arribar més al nostre camp, això si sense crear ocasions de gol, només un parell de pilotes penjades en que l'Edu s'ha mostrat molt segur. En el temps de descompte ha arribat el gol local, ha estat un cúmul de "desgràcies", primer ha estat l'arbitre que ha assenyalat còrner en una jugada que clarament era sacada de porteria, en el llançament del còrner després d'un refús la pilota ha arribat al segon pal a on un jugador banyolí totalment sol ha rematat a porteria, i quan l'Edu gairebé ja ho tenia la pilota a impactat en un defensa canviant totalment la direcció de l'esfèrica, ha estat l'1-0 injust amb el que s'arribava a mitja part. Els primers 15 minuts de la segona part els anxovers han sortit molt forts, han tingut 5 còrners seguits que no han sabut aprofitar i han dominat i controlat el partit tenint i dues tres bones aproximacions. Després, a partir del minut 50 els esaclencs seguien dominant però sense tanta profunditat i sense aproximacions clares a la porteria rival, per la seva banda el Banyoles ha tingut dos-tres contraatacs molt perillosos en que la Paula ha fet dues grans intervencions. Als darrers 10 minuts el conjunt escalenc ha tret forces d'on ha pogut, gaudint de 3 bones ocasions de gol per poder empatar el partit, totes tres d'en Pol, un xut que ha sortit llepant el travesser, una falta a la frontal provocada per en Joel que no ha entrat per poc i un penal per unes mans clarissímes però avui l'equip no ha tingut la fortuna de cares i no s'ha pogut fer el gol de l'empat. El 2-0 ha arribat en una contra amb un gran xut de fora l'àrea, per acabar a la darrera jugada del partit en Pol ha marcat un gran gol amb una gran vaselina amb passada d'en Moha. Avui teniem les baixes d'en Sergi i l'Edgar.
En definitiva, derrota injusta en un partit que el més just hagués l'empat, encara que qualsevol dels dos equips podia haver guanyat.

La setmana que ve visitem el camp del Líder, l'UE Figueres. Força L'Escalaaaa!!