L'. EQUIP: RAMIREZ MARTIN, SERGI
ENTRENADOR: RAMIREZ MARTIN, SERGI

TARGETES

PONS MARTÍ, JOAN (43')

En una tarda primaveral i amb molta calor, derrota justa dels anxovers encara que massa abultada pel que s'ha vist damunt el terreny de joc davant el Lider de la Lliga.
Primera part espectacular dels costaners en que s'ha jugat millor que el rival i s'ha tingut el control del partit. Els figuerencs a part del gol només han tingut un xut de fora l'àrea que han estavellat al pal. El conjunt escalenc tot i tenir el control del partit i desplegar un gran joc només ha gaudit de tres aproximacions a la porteria rival, un xut de fora l'àrea d'en Miquel que ha sortit per damunt del travesser, un xut d'en Pol que ha parat molt bé el porter i un llançament de corner que no hem rematat per molt poc al segon pal. El gol figuerenc ha arribat en una errada defensiva que ha aprofitat molt bé le davanter per marcar a plaer. Els primers 15 minuts de la segona part els anxovers han estat iguals que els de la primera part amb la diferència que hi hagut més "punx" al davant, abans d'empatar, en Pol ja ha avisat amb un molt bon xut que un defensor ha desviat a còrner. L'empat ha arribat després d'una gran jugada combinativa amb passada final d'en Pol des de la línia de fons al segon pal que en Joel ha introduït la pilota a la xarxa amb una gran rematada de cap. Amb l'empat els locals han estat dubitatius i han estat superats pels anxovers els següents 10 minuts fins que han marcat el 2-1 en un llançament de còrner mal defensat, abans els escalencs han tingut un parell d'ocasions per avançar-se en el marcador. A partir del 2-1 els figuerencs han aprofitat que els costaners han quedat molt "tocats" i han marcat el 3-1 en un gol de molt mala sort ja que ens l'hem marcat en pròpia porta i el 4-1 en un altra llançament de còrner no gaire ben defensat encara que rematat amb molta fortuna per part figuerenca. Els últims 8 minuts s'ha tornat a controlar el partit i s'han tingut dues bones ocasions per retallar distàncies en el marcador però no s'han pogut aprofitar, encara que els locals també haurien pogut marcar en una contra molt perillosa. Avui teniem les baixes d'en Martí i Marcos.
En definitiva, derrota massa abultada dels escalencs ja que s'ha tingut el control del partit fins que ens han marcat el 2-1.

La propera Jornada tenim Derby ja que ens visita l'EF Baix Ter. Força L'Escalaaaa!!!!