ENTRENADOR: BONMATI CASTILLO, DAVID

TARGETES

CASAS OLIVERAS, JOAN (8')
PUIGVERT GARMENDIA, ANIOL (69')

En un matí amb molta calor Derbi amb una merescuda victòria en un partit que als darrers 10 minuts s'ha complicat, quan en tot el partit els visitants pràcticament no havien inquietat la porteria escalenca.
Primera part dominada pels escalencs, jugant molt bé i amb molta intensitat, els torroellencs només ha tingut una ocasió de gol en una falta direta molt ben llançada en que l'Edu ha fet una gran parada. Com hem dit els anxovers sempre han tingut el partit controlat i dominat i ja abans d'inaugurar el marcador ja s'ha tingut vàries oportunitats clares de gol. Dos rematades de cap d'en Joel (un llepant el pal i l'altre en que el porter ha fet una gran parada) i un altre xut d'en Joel en que el porter ha fet una gran parada enviant la pilota a còrner, en el llançament del còrner ha vingut el primer gol local, molt bon llançament d'en Pol al segon pal i rematada de cap impecable d'en Moha. Abans d'arribar a mitja part encara s'han tingut dues grans ocasions de gol per ampliar el marcador, una d'en Joel que després de "robar" la pilota ha estavellat la vaselina al travesser i l'altre un gran xut d'en Pol en que el porter ha fet una bona parada. Els primers 15 minuts de la segona part els anxovers han estat totalment dominats i controlats pels costaners amb els torroellencs totalment groguis i sobrepassats pel rival. Així el 2-0 l'ha marcat en Miquel rematant de dins l'àrea un gran passada d'en Pol al segon pal i el tercer l'ha marcat en Joel amb una gran rematada de cap en una falta llançada magistralment per en Pol. Després del gol el partit ha seguit igual durant 10 minuts amb els escalencs com amos i senyors del partit i gaudint d'un parell de bones ocasions de gol per ampliar el marcador. Però als darrers 10 minuts el Baix Ter ha demostrat ser un equip molt competitiu i intens, i amb pilotes a l'olla ha inquietat la porteria escalenca, ha marcat el 3-1 en una rematada de dins l'àrea petita en un llancament de falta faltant 8 minuts i ha marcat el 3-2 faltant 5 minuts en una altra falta llançada a l'interior de l'àrea petita aprofitant una errada defensiva. Els últims 5 minuts han d'estat de patiment més per lo ajustat del marcador que pel perill real que han creat els visitants ja que només arribaven a l'àrea escalenca en llançaments de falta o en pilotes "a l'olla", no han fet cap rematada entre els 3 pals. Avui teniem la baixa d'en Thibaut.
En definitiva, victòria justa possiblement curta pels mèrits fets pels escalencs en el partit. Els torroellencs de totes formes han demostrat ser un equi molt competitiu i intens ja que tot i el mal partit que han fet  s'han aconseguit posar dins el partit i els últims 5 minuts ens han fet patir.

La propera Jornada visitem el difícl camp de La Cellera, tot i la posició a la Classificació dels Cellerencs no serà un partit fàcil. Força L'Escalaaaa!!!!