ENTRENADOR: RAMIREZ MARTIN, SERGI

TARGETES

EL BOUKHARY , MOHAMED (57')
PUIG CORONADO, MARTI (61')

Ensopagada dels escalencs davant un rival clarament inferior en un partit per oblidar.
Primera part dominada pels escalencs, creant ocasions i mereixent més que el 0-1 amb que s'ha arribat al descans, l'ha marcat en Martí amb un bon cap de cap a la sortida d'un còrner. La segona part ha seguit igual, hem marcat el 0-2 mitjançant en Pol només començar la segona part, després tot i no jugar molt bé, domini escalenc davant un fluix rival que pràcticament no ha inquietat la porteria escalenca fins aquest moment. Fins que al minut 20 d'aquesta segona part s'han fet 4 canvis a la vegada que han desestabilitzat totalment a l'equip. Ha provocat el KO a l'equip costaner, i això ho han aprofitat els locals per posar-se dins el partit, fins a empatar-lo i fins i tot gaudint d'una clara ocasió per fins i tot guanyar el partit. Avui teniem la baixa d'en Miki.
En definitiva, empat increible dels anxovers en un partit per oblidar.

La propera Jornada ens visita el Co-Lider de la Categoria, un rival sense cap mena de dubte molt difícil. Força L'Escalaaaa!!!!