GARCIA GUICH, ORIOL (25')
GARCIA FELIU, ADRIA (32')
CORNELLÀ NOGUER, PAU (55')
MARESMA IBAÑEZ, ALEX (60')

Derrota davant el Co-lider de la Lliga, un equip fortíssim físicament davant el qual és molt difícil competir, a part avui es jugaven la Lliga perquè estan empatats a punts amb el Figueres. S'ha de remarcar que hi juguen 4 jugadors que també estan en Plantilla amb el Divisió d'Honor que té el Quart. L'equip ha competit i donat la cara en tot moment però el rival s'ha mostrat superior i s'ha acabat imposant.
Inici de partit fulgurant dels visitants, molt forts físicament i empleant una excessiva agressivitat en 4-5 jugades. Tampoc generaven molt perill ja que han jugat molt directament sense el.laborar gens des del darrera, tot eren pilotes llargues per aprofitar les segones jugades amb el seu espectacular físic. Han fet els dos gols en 5 minuts amb 2 espectaculars xuts de fora l'àrea davant els quals no ha pogut fer res l'Edu, d'altra banda l'Edu s'ha mostrat molt segur en totes les pilotes penjades a l'olla que han estat moltes. Amb l'entrada d'en Moha amb el 0-2 hem pogut contrarrestar més el seu joc físic al mig camp i el partit s'ha equilibrat, també s'ha endurit per moments i l'arbitre ho ha hagut de "parar" mostrant 4 tarjetes grogues (3 pels visitants i una per en Moha). Els anxovers han tingut dues ocasions de gol d'en Joel, una que ha sortit fora per poc (llepant el pal) i l'altre l'ha parat el porter. S'ha arribat a la mitja part amb la sensació de superioritat visitant sobretot física i amb l'equip local donant la cara sempre, intentant competir. La segona part els visitants han tornat a sortir molt forts i han gaudit de dues ocasions de gol en que l'Edu ha fet dues grans parades evitant el 0-3. Els escalencs a partir del minut 10 d'aquesta segona part s'ho han començat a creure i han començat a apretar als gironins i han començat a inquietar la porteria visitant, s'han tingut un parell d'aproximacions que no s'han sabut aprofitar, al final ha arribat l'1-2 marcat per en Pol en xut de falta lateral. Llavors els jugadors visitants al veure's pressionats i han començat de nou a fer entrades molt agressives que l'arbitre ha hagut de "parar" mostrant més tarjetes grogues als visitants, el conjunt  escalenc ha tingut 15 minuts al Quart molt pressionat i amb l'ai al cor per la incertesa del marcador, fins que els visitants han marcat l'1-3 a manca de 3 minuts amb una rematada de cap al segon pal aprofitant l'enorme embargadura dels seus jugadors. Amb el gol i el partit sentenciat el partit s'ha calmat i ha baixat el grau d'intensitat. Avui teniem la baixa d'en Miki i de la Paula.
En definitiva, derrota davant un equip molt competitiu i fort físicament que avui ha competit en molts moments del partit amb una excesiva agressivitat, al nostre equip avui no se li pot retreure res ja que mai han abaixat els braços i han competit sempre.

La propera Jornada visitem el camp del Gironès Sàbat. Força L'Escalaaaa!!!!